Back to top

El Reus Ganxets, eliminat de l'Europe Cup

El club reusenc ha caigut en la tornada dels vuitens de final contra el Mirandela portuguès (3-1), equip que es classifica per a la següent ronda de la segona competició continental.

FOTOGRAFIA: Federació Catalana de Tenis Taula

La remuntada èpica que havia de gestar el Reus Ganxets per continuar viu a l'Europe Cup no ha estat possible. Després de caure en l'anada dels vuitens de final contra el Mirandela portuguès a la capital del Baix Camp (1-3), les reusenques havien de capgirar el resultat en la tornada disputada a Portugal. En un nou enfrontament complicat, el Ganxets ha tornat a caure pel mateix resultat davant del Mirandela (3-1). Paulina Vega ha sumat per les ganxetes, mentre que Elvira Rad, Renata Shypsha i la mateixa Vega han perdut els seus enfrontaments.

Debut europeu

Menció especial per Renata Shypsha, que amb només tretze anys, ha debutat amb el primer equip reusenc en competició europea. En els pròxims dies, el Reus Ganxets afrontarà una doble jornada a la Superdivisió: dissabte contra l'Irún, i dilluns davant del Museo de la Almendra Francisco Morales

Paraules clau:

Notícies relacionades