Back to top

El Reus Ganxets Miró cau a la pista del Son Cladera

Derrota del conjunt reusenc a la pista de les líders de la Superdivisió. D'aquesta manera, les reusenques veuen frenada la ratxa de dues victòries consecutives a la lliga.

El Reus Ganxets Miró va estar a punt de donar la sorpresa en la seva visita a la pista de les líders de la Superdivisió, el CTT Son Cladera de les Illes Balears. En aquesta jornada les reusenques ja van poder comptar amb Jessica Yamada, la número u de l'equip, que s'havia perdut els quarts de final de l'Europe Cup i el duel contra l'Irún Leka Enea de la setena jornada de la Superdivisió. 

Els dos primers partits es van convertir en derrota, ja que Yamada i Kolish es van veure superades per Noskova i Vishniakova respectivament per 3 a 0. Els dos següents duels, disputats per Bakhtina, van ser victòries reusenques. Noskova i Yamada van guanyar un punt més per cada equip, provocant que s'hagués de disputar el setè i definitiu enfrontament. Vishniakova es va imposar a Bakhtina per 3 a 1 i es va consumar la victòria local.

Amb aquesta derrota, el Reus Ganxets Miró se situa quart de la Superdivisió amb un balanç de tres victòries i cinc derrotes.

Paraules clau:

Notícies relacionades