Back to top

El Reus Ganxets Miró haurà de buscar l'èpica per seguir a l'Europe Cup

El Novi Sad de Sèrbia ha estat el primer equip europeu capaç de doblegar el Reus Ganxets Miró en l'Europe Cup. El conjunt balcànic va superar les reusenques per 3 a 1.

La imbatibilitat del Reus Ganxets Miró a Europa s'ha acabat. El Novi Sad de Sèrbia es va imposar en l'anada dels quarts de final de l'Europe Cup contra el conjunt reusenc (3-1). Svetlana Bakhtina va ser l'autora de l'únic punt reusenc, guanyant Radmila Tominjak (0-3). Abans, Sara Ramírez va caure contra Aneta Makszuti (3-1) i Anastasia Kolish va perdre contra Tijana Jokic (3-2). Després del punt reusenc, Kolish no va poder amb Makszuti (3-0).

El resultat, però, és enganyós, ja que sembla que el conjunt balcànic fos superior a les del Baix Camp, i no és així. Les locals es van imposar en jocs, amb un 9 a 6 en el seu favor; mentre que els punts es van decantar a favor del bàndol reusenc: 135 a 139. Això augmenta les opcions del Reus Ganxets Miró de gestar una remuntada èpica en la tornada que es disputarà aquest diumenge al local reusenc. Per passar a les semifinals, les Ganxets hauran de guanyar per 3 a 0 o per 3 a 1, sempre que millorin els registres assolits a Sèrbia.

Abans toca disputar la setena jornada de la Superdivisió. Serà aquest dissabte a partir de les 18 h contra l'Irún Leka Enea.

Paraules clau:

Notícies relacionades