Back to top

El Reus Ganxets tanca la fase regular amb una victòria

Les reusenques han acabat quartes del grup, i jugaran els quarts de final del play-off pel títol contra l'UCAM de Cartagena.

Triomf lluitat el que va aconseguir el Reus Ganxets en la seva visita a Jaén. Les reusenques es van imposar per un ajustat 3 a 4, però la sorprenent victòria de l'Irún Leka Enea al camp del Son Cladera, les líders, deixa les reusenques sense el tercer lloc de la classificació.

Toliou i Bakhtina van sumar els dos primers punts reusencs, que van ser contrarestats pels assolits per Erdelyi i la mateixa jugadora i Fetiukhtina en els dobles (botxí de les ganxetes a l'Europe Cup amb el Novi Sad). Toliou i Rubiño Mota van situar l'empat a tres. En el duel definitiu Bakhtina va ser superior a Erdelyi i va donar el triomf a les del Baix Camp.

Amb aquesta victòria, les reusenques tanquen la fase regular com a quartes del grup 2 de la Superdivisió. L'UCAM de Cartagena, líders del grup 1 (nou victòries i una derrota), seran les rivals del Reus Ganxets en els quarts de final del play-off pel títol.

Paraules clau:

Notícies relacionades