Back to top

El Reus Ganxets tanca la plantilla amb el fitxatge de Nikoleta Stefanova

La italiana, medalla de plata en els darrers Jocs Mediterranis, completa el primer equip femení del club reusenc, que militarà un any més a la Superdivisió femenina i també a la Champions League europea.

El Club Tennis Taula Ganxets ha anunciat el seu sisè i, si res no canvia, darrer fitxatge per aquesta pròxima temporada. Es tracta de Nikoleta Stefanova, jugadora italiana de 38 anys i que al llarg de la seva carrera s'ha proclamat 11 vegades campiona del país transalpí.

Actualment, és internacional absoluta amb la selecció nacional italiana, amb qui aquest mateix estiu ha guanyat la medalla de plata per equips als Jocs Mediterranis celebrats a la ciutat algeriana d'Orà. També ha tingut dues participacions olímpiques als jocs d'Atenes 2004 i Pequín 2008.

Stefanova tanca el llistat de fitxatges als fitxatges dels Ganxets, que compta amb quatre palistes internacionals: l'holandesa Britt Eerland; la jugadora de Hong Kong, Lam Yee; la xilena Paulina Vega i la portuguesa Ines Rodrigues. També, procedent del Burgos, arriba Elvia Rad que se suma a les renovacions de Sara Ramírez i la brasilera Jessica Yamada, que ja van competir amb el conjunt reusenc la temporada passada.

Foto: Table Tennis Guide

Paraules clau:

Notícies relacionades