Back to top

Reus gaudirà del millor jazz amb una sessió mensual al Castell del Cambrer

Una programació de música estable que neix amb la voluntat de recuperar la tradició jazzística de la ciutat.

Reus aposta un cop més en implantar una programació estable en l'àmbit cultural. En aquest cas, el protagonisme el pren la música jazz amb la intenció de quedar-s'hi durant tot l'any. 

Primer concert del Reus Jazz Cava

El Reus Jazz Cava s'enceta el 15 d'abril amb el concert del pianista Lluís Capdevila i el seu trio internacional: el contrabaix Petros Klampanis i el bateria Luca Santaniello. L'actuació es viurà al Castell del Cambrer i serà la primera d'un seguit de sessions que tindran lloc el tercer dijous de cada mes des de dos quarts de vuit fins a dos quarts de deu del vespre.

Reserva la teva entrada aquí

La voluntat és esdevenir una jam session

reus jazz cava

Tal com explica el director artístic del Reus Jazz Cava, Lluís Capdevila, la intenció és organitzar diverses jam sessions perquè hi puguin participar músics de l'escena local. Això, de moment, no és possible a causa de la situació sanitària actual. Per aquest motiu, les primeres actuacions seran concerts de més durada. 

Artistes nacionals i internacionals

Hi participaran artistes com Joana Cebolla, Ignasi González, Roger Gutiérrez, Gianni Gagliardi, Esteve Pi, Marc Cuevas, Genís Bagès, Joan Motera o Carlos Falanga, entre d'altres. Capdevila tindrà un paper actiu al piano durant l’arrencada i anirà canviant els músics a cada concert.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades