Back to top

El Reus Genuine, amb ganes de tornar a jugar

El Reus Genuine de la Fundació Futbol Base Reus iniciarà els entrenaments en les pròximes setmanes. Abans, l'equip ha rebut un àlbum de cromos de part de La Liga, la competició que, si la situació ho permet, tornaran a jugar el 2021.

La satisfacció de la feina ben feta de l'equip Reus Genuine de la Fundació Futbol Base Reus, reflectida en un àlbum de cromos. La Liga ha fet entrega d'aquests a tots als equips participants de la seva competició, en la qual hi ha el conjunt reusenc. Està previst que els roigs-i-negres tornin a entrenar en les pròximes setmanes.

La temporada passada, abans de l'aturada per la pandèmia, l'equip entrenat per Jordi Segura va aconseguir fins a 171 punts per joc net, ja que els resultats esportius no són el més important. La incertesa actual s'accentua en el cas de l'equip Genuine.

El Reus Genuine, amb ganes de tornar
Fotografia de grup del Reus Genuine amb els jugadors i jugadores del Deportivo Alavés (març 2020)

La il·lusió, les ganes d'entrenar i jugar partits dels integrants de l'equip Genuine de la Fundació, estan més presents que mai i, si la situació sanitària ho permet, durant el primer trimestre del 2021 l'equip Reus Genuine tornarà a competir.

Paraules clau:

Notícies relacionades