El Reus goleja a Sarrià

Els de Marc Carrasco superen l'equip barceloní (0-3) en un partit controlat pels roigs-i-negres. Amb l'empat del Valls, els de l'Alt Camp i els reusencs comparteixen lideratge.

Si bé és cert que els tres gols del Reus FCR contra el Sarrià arriben a la segona part, també és veritat que els de Marc Carrasco han fet mèrits des del primer instant del duel per avançar-se en el marcador. La tònica de l'enfrontament ha estat l'habitual: domini i control roig-i-negre i oportunitats constants fins que arriba la primera diana. Un cop s'estrena el Reus, arriben més gols. De fet, a la primera part els de la capital del Baix Camp han marcat, però el gol de Sergi Moreno no ha pujat al marcador per un fora de joc.

A la segona part, però, els reusencs s'han destapat en l'àmbit ofensiu: Víctor Oribe al 52 ha rematat un refús del porter a boca de canó des de la frontal de l'àrea petita (0-1). Minuts més tard, Moreno ha provocat un penal que Pol Benito ha transformat (0-2), i ja en el tram final del duel Marcel Meseguer amb un xut potent i col·locat ha situat el marcador definitiu (0-3).

El Reus es reenganxa al liderat

A banda de la victòria roig-i-negra, el Valls de Manel Cazorla ha empatat (1-1) contra el Prat B i, per tant, els de l'Alt Camp i els de Marc Carrasco es retroben compartint el lideratge de la Primera Catalana. Aquesta setmana, el Reus rebrà la visita de l'Europa B a l'Estadi.

FOTOGRAFIA: Andrés Romero