Back to top

El Reus ha tornat a ser el Reus

Els de Jordi Garcia tanquen el 2022 havent jugat les tres finals que podia jugar: a la Copa, a l'OK Lliga i a la Supercopa.

Ara fa un any era impensable imaginar que el Reus Deportiu Virginias disputaria les tres finals nacionals del 2022. La situació dels roigs-i-negres va canviar amb l'arribada de Sergi Aragonès, un fitxatge que els vam avançar des de Canal Reus. A partir d'aquí, l'equip evoluciona i juga les finals de la Copa del Rei i la de l'OK Lliga. Menció especial per la competició domèstica, on els de Jordi Garcia es van carregar el totpoderós Barça en una fita històrica

Sense canvis en la plantilla, al setembre els reusencs juguen la final de la Supercopa i cauen contra els culers. Després d'un any amb tres finals, el Reus ha acabat obtenint el bitllet per la fase de grups definitiva de la Lliga Europea i sent quart a l'OK Lliga.

Cinquanta anys de la sisena copa d'Europa

Tot plegat en un 2022 en què ha fet cinquanta anys de la sisena copa d'Europa consecutiva del Reus. Una fita que des d'aquesta casa hem volgut recordar amb l'estrena del documental "Un equip immortal. La gesta del Reus de les sis copes".

Paraules clau:

Notícies relacionades