Back to top

Reus hauria de triplicar el nombre de punts de recàrrega

Així ho ha assegurat el CEO de l'empresa reusenca Etecnic, Jorge Ríos, qui també es mostra esperançat amb la bona evolució en mobilitat sostenible del Camp de Tarragona.

Amb només 6 anys de vida, l'empresa reusenca dedicada a la mobilitat elèctrica Etecnic continua fent passes de gegant. En total, ja ha instal·lat mig miler de punts de recàrrega al conjunt de Catalunya, 20 dels quals a la ciutat de Reus.

No obstant això, i malgrat que asseguren que la demarcació de Tarragona està fent una molt bona feina, alerten que encara estem a anys lluny d'Europa. De fet, i segons el CEO d'Etecnic, Jorge Ríos, per anar bé Reus hauria de triplicar el nombre de punts de recàrrega. 

Més de 500 punts de recàrrega

Així i tot, des d'Etecnic, empresa que gestiona el 40% del total d'instal·lacions de recàrrega elèctrica a Catalunya, asseguren que la demarcació de Tarragona ha fet molt bona feina en els últims anys.

Consulta els punts de recàrrega d'Etecnic

CaixaBank finança projectes compromesos amb el medi ambient

Ara, i amb l'objectiu de continuar creixent, Etecnic ha arribat a un acord amb CaixaBank. Un finançament que posiciona l'entitat bancària al rànquing com el 5è banc a nivell europeu i 9è a nivell mundial en préstecs verds i sostenibles.

En aquest cas, i tal com explica el director d'empreses de CaixaBank a Reus, Joan Montserrat, es tracta d'un lísing per valor de 30.000 euros per adquirir un cotxe elèctric i el finançament de 6 equips de recàrrega ràpida. 

En total, al llarg de tot el 2020, CaixaBank ha mobilitzat més de 12.000 milions d'euros en finançaments sostenibles.

Paraules clau:

Notícies relacionades