Back to top

A Reus hi haurà mercat de Marxants els festius 6 i 8 de desembre

El Mercat Central i del Carrilet no obren aquests dies festius, però sí que ho faran les cafeteries. A més, els mercats ambulants han preparat diverses actuacions per acompanyar les compres durant aquestes festes

Quan s’acosta Nadal, els Mercats de Reus adapten l’horari per facilitar les compres als clients. Enguany, els Marxants obren de manera extraordinària els dos dies festius de la setmana que ve. Així, hi haurà mercat de Marxants en el seu horari habitual fins al migdia els dies següents:

  • Dilluns 6 de desembre, al voltant de Mercat Central
  • Dimecres 8 de desembre, al voltant del Mercat del Carrilet

El Mercat Central i el Mercat del Carrilet no obren aquests dies festius, però sí que ho faran les cafeteries que hi ha a cada mercat.

Música i màgia entre les parades del mercat

Cartell Mercat de Marxants pont Immaculada

A més d’obrir els festius de la setmana vinent, els mercats ambulants han preparat diverses actuacions per acompanyar les compres durant les festes de Nadal.

Dissabte 4 de desembre, a partir de les 11 h

  • Al Mercat de Marxants i Mercat d’Antiquaris, Brocanters i Col·leccionistes (al voltant del Mercat Central i als passejos Prim i Sunyer): Música gòspel, amb el grup Blaus de Mar, sota la direcció d’Albert Galcerà.

Dissabte 11 de desembre, a partir de les 11 h

  • Al Mercat de Marxants i Mercat d’Antiquaris, Brocanters i Col·leccionistes (al voltant del Mercat Central i als passejos Prim i Sunyer): Música itinerant amb Le Même. 

Dilluns 3 de gener, a partir de les 11 h

  • Al Mercat de Marxants (entorn del Mercat Central): Música itinerant amb la Xaranga Bandsonats.

Dimecres 5 de gener, a partir de les 11 h

  • Al Mercat de Marxants (al voltant del Mercat del Carrilet): Màgia amb el Mag Nebur.

El regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats, destaca: «Amb la pandèmia, els mercats ambulants han patit força, com tot el comerç. En el cas de Reus, vam aprofitar l’aturada per repensar els mercats de Marxants i el resultat són uns mercats menys densos i més agradables, amb més espai per caminar i comprar tranquil·lament. Aquesta campanya de Nadal, l’àmplia oferta de productes dels Marxants és una bona opció. Per Nadal, regala Mercats de Reus.»

Paraules clau:

Notícies relacionades