Back to top

Reus homenatja la societat civil

Els Guardons de la Ciutat ha donat per inaugurada la Festa Major de Misericòrdia d'enguany. S'ha lliurat la Medalla de la Ciutat a l'Associació de Concerts de Reus i a l'Institut Pere Mata.

El Saló de Plens de l'Ajuntament de Reus ha estat, un any més, l'escenari dels Guardons de la Ciutat. Un acte que permet reconèixer els agents de la societat civil de la ciutat que destaquen per la seva trajectòria. 

Enguany s'han lliurat mencions honorífiques al Centro Latinoamericano de Reus, amb 33 anys d'història; a l'Àliga de Reus, que celebra el primer quart de segle de vida aquest 2021, al Gremi de Fusters i Ebenistes del Baix Camp, que arriba al centenari, a la Confraria de Sant Bernat Calvó, que celebra el seu 65è aniversari; i a Bartolomé Pluma, activista social i polític, a títol pòstum. 

Imatge: Ajuntament de Reus

Dues Medalles de la Ciutat

A més de les mencions honorífiques, l'acte dels Guardons de la Ciutat també serveixen per lliurar les Medalles de la Ciutat. Enguany se n'han atorgat dues, la primera a l'Associació de Concert de Reus, que celebra el seu centenari i que ha recollit Joan Sas, president de l'entitat. La segona, a l'Institut Pere Mata, que en aquest cas, commemora el 125è aniversari i que ha recollit Joan Amigó

Paraules clau:

Notícies relacionades