Back to top

Reus i Teruel, units per la N-420

Teruel Existe presentarà al·legacions als pressupostos generals de l'Estat per reclamar un estudi per al desdoblament de la carretera que uneix Reus amb Alcolea.

El diputat de Teruel Existe, Joaquin Egea, ha visitat aquest divendres la Cambra de Comerç de Reus per explicar al president, Jordi Just, les seves accions per reclamar de nou el desdoblament de la carretera que uneix Reus amb Alcañiz i perllongar l'obra fins a Teruel i Cuenca. Es tracta d'una reivindicació històrica de les dues demarcacions que, altre cop, no es contempla als pressupostos generals de l'Estat. 
 
Amb un discurs clar i coherent, Teruel Existe reivindica la connexió per carretera, però també per ferrocarril, que dinamitzi un enclavament de camins històric. De fet, en època romana, ja s'utilitzava aquest eix per connectar la costa amb el centre de la península. Des que Teruel Existe té representació a Madrid que reclama aquesta infraestructura amb la qual, evidentment, també hi està d'acord la Cambra de Comerç de Reus, per les possibilitats que oferiria per al territori i per donar encara més potència a l'Aeroport de Reus. De fet, segons el senador de Teruel Existe, Joaquin Egea, aquesta carretera "és el símil de la ruta de la plata a l'est de la península". Una infraestructura clau. 
 
Teruel Existe presentarà ara al·legacions als Pressupostos Generals de l'Estat perquè s'inclogui una partida per a l'estudi del desdoblament de la carretera. Jordi Just, president de la Cambra de Comerç de Reus, assegura que "potser no es fa per interessos ocults" i reivindica que es tingui en compte la necessària connexió de l'eix Tarragona-Reus amb el centre d'Espanya a través d'aquesta carretera. 

Paraules clau:

Notícies relacionades