Back to top

Reus Imperials acollirà la final estatal de futbol americà

El Mas Tallapedra serà escenari de la final de la Serie A, la màxima competició estatal de futbol americà. Els Reus Imperials volen tancar la la lliga regular amb una victòria davant dels Barberà Rookies.
prèvia imperials rookies

La Lliga Nacional de Futbol Americà ha donat a conèixer quines seran les seus de les diferents categories d'aquest esport. El camp del Reddis, escenari habitual dels Reus Imperials, acollirà la final de la Serie A. Per una altra banda, Las Rozas Black Demons organitzarà la final de la Serie B. L'organització de la següent categoria inferior, la Serie C, anirà a càrrec de Camioneros de Coslada mentre que la final júnior l'acollirà Coyotes Santurtzi.

D'aquesta manera, Reus Imperials tindrà l'oportunitat de disputar la final de la màxima competició estatal de futbol americà a casa. El premi a una temporada brillant. Els verd-i-blancs, en la segona segona temporada a la Serie A, ocupen la segona posició empatats a punts amb el primer classificat, els Badalona Dracs. Precisament, aquest dissabte els reusencs jugaran el darrer partit de la lliga regular abans de donar peu als play off. Reus Imperials rep la visita dels Barberà Rookies a les 18:00 al Mas Tallapedra.

La parella #8 Brady Huber – #23 Nate Stephens buscarà continuar augment el caseller de passades de Touchdown i punts anotats. Brady suma un total de 30 assistències de TD i Nate acumula un total de 132 punts i 19 TD de recepció. El partit entre Reus Imperials i Barberà Rookies es pot seguir via streaming a través de la pàgina web de facebook de Reus Imperials a partir de les 18:00 hores.

Paraules clau: