Back to top

Reus impulsa la redacció d'un document per definir la futura Zona de Baixes Emissions

L'Ajuntament licita la redacció del projecte que marcarà les línies més importants d'aquesta mesura ambiental, que Reus ha d'aplicar obligatòriament per superar els 50.000 habitants

L'Ajuntament de Reus ha tret a licitació la redacció del pla específic de la futura Zona de Baixes Emissions (ZBE). Aquest document ha de recollir tots els detalls d'aquesta nova zona. Segons la llei, en ser una ciutat de més de 50.000 habitants, cal implantar aquesta limitació. Un treball que ha d'enllaçar-se amb l'actual prova pilot de circulació al centre.

Des del consistori es defineixen tres àrees d'actuació: una d'ultrabaixes emissions al Tomb de Ravals; una de baixes emissions definida per les grans avingudes de la ciutat; i una tercera zona que s'anirà ampliant a mesura que passi el temps. Aquest document també haurà d'incloure mesures per a controlar la contaminació acústica.

La redacció d'aquest projecte tindrà un cost de 24.923,36 euros (IVA inclòs). En paral·lel, també s'ha tret a licitació la campanya de sensibilització i comunicació per a la ciutadania, que frega els 22.990 euros (IVA inclòs). 

Paraules clau:

Notícies relacionades