Back to top

Reus inaugura la primera sala d'anàlisi de drogues de la província

Es tracta d'un espai impulsat per ARSU que a la vegada vol servir d'eina d'apropament educatiu a persones consumidores.

L'Associació Reus som Útils juntament amb el Pla d'Acció sobre les drogues de Reus han inaugurat la primera sala d'anàlisi de substàncies de tota la província. Es tracta d'un espai d'assessorament sobre els components d'aquestes drogues que a la vegada vol servir d'eina d'apropament educatiu a persones consumidores.

A partir d'aquest dijous tothom qui ho vulgui pot adreçar-se a la Illeta El servei, però, té doble vessant, ja que vol establir-se com a eina d'apropament educatiu a persones consumidores.

anàlisi de drogues al servei ISOLAB de la Illeta de Reus

Sota el nom d'ISOLAB s'ha inaugurat aquest dijous  aquest nou servei per tal de saber exactament què porta les substàncies consumides pels usuaris de drogues. A banda de la vessant analítica i educativa, el servei també ha de servir per monitorar i aportar dades als sistemes d'Alerta de Catalunya i per a l'Observatori Europeu de Drogues i Toxicomanies, i és la primera sala d'aquestes característiques a Catalunya que és impulsada per una associació d'usuaris i usuàries de substàncies.

Inauguració del servei ISOLAB a la Illeta de Reus

El servei està obert els dijous de 17h a 19h de la tarda a la Illeta de Reus (Av. President Companys n7 baixos), un centre de dia d'activitats i acollida per a persones amb problemes socials relacionats amb el consum de drogues.

Paraules clau:

Notícies relacionades