Back to top

Reus inicia obres de millora i manteniment a diverses vies de Reus

Entre les actuacions a realitzar hi ha treballs d'asfalt, millora de voreres, passos de vianants i enllumenat, entre d'altres.

Aquesta setmana han començat a Reus les obres de millora de voreres i passos de vianants a diverses vies de la ciutat, com per exemple al carrer de l'escorxador. Els treballs corresponen a les primeres anualitats dels plans directors per al manteniment de la via pública de la ciutat. Unes tasques que es portaran a terme per un import d'1 milió d'euros.

Les tasques contemplades al pla director i que es preveu que comencin en les poperes setmanes consisteixen en la millora de voreres i passos de vianants, treballs d'asfalt, manteniment del mobiliari urbà i jocs infantils, millora de l'enllumenat i de la jardineria i el manteniment de fonts ornamental.

Algunes de les actuacions previstes són:

  • Voreres i passos de vianants: Els treballs de remodelació de passos de vianants seran a: Passeig Prim, plaça d’Europa, carrer Argentina, carrer Miami, carrer Benidorm. Les millores d’accessibilitat a: avinguda Prat de la Riba, carrer de Domènech Soberano, carrer de l’Escorxador, carrer de l’Alcalde Segimon amb Alcover, avinguda dels Jocs Olímpics; i la renovació de voreres a: carrer Benidorm cantonada Vidal i Barraquer, carrer de Joan Oliver, carrer de Joan Oliver, avinguda de Jaume I, avinguda dels Jocs Olímpics.

  • Asfaltat: Els treballs seran a carrer de Misericòrdia: Raval Robuster; plaça de la Llibertat – carrer de l'Amargura; passeig. Sunyer, tram baixada entre la plaça de Joan Rebull i la plaça de les Oques; avinguda Castellvell entre els carrers de Riudecols i de la Mineta; rotonda de l’avinguda de Pere el Cerimoniós; passeig Prim, plaça d'Europa, rotonda de l’avinguda de Sant Bernat Calbó, ronda de Morell i Vilallonga.

  • Mobiliari i jocs infantils: Treballs de reparació dels jocs infantils dels parcs de Salvador Allende, Sant Jordi, Luis Buñuel, Tirant Lo Blanc i del Jardí del Centenari. I manteniment i pintat de bancs i pilones situats a la via pública: 171 bancs i 100 pilones repartits per tota la ciutat.

  • Enllumenat públic: Els treballs inclouen la renovació 185 suports de diversos tipus, l'aportació i instal·lació de 28 llumeneres noves en punts repartits per tota la ciutat.

  • Jardineria. Els treballs: inclouen la renovació del Parc Federico Garcia d'una part del Roserar de Mas Iglesies.

  • Fons d'ornamentals: Els treballs inclouen actuacions a les fonts de la plaça del Canal, de l’avinguda de Sant Jordi i de la plaça d'Antoni Sabater.

En paral·lel, l'Ajuntament està treballant en la redacció dels projectes i la licitació dels contractes per executar les obres de manteniment de la via pública de les anualitats 2022 i 2023, amb un pressupost de sortida d'1,2 milions d'euros.

Paraules clau:

Notícies relacionades