Back to top

Reus intensificarà la vigilància contra els propietaris incívics de gossos

L'any 2021 van augmentar el nombre de denúncies respecte a l'any anterior, és per això que s'intensificarà la vigilància per part de la Guàrdia Urbana amb sancions que poden arribar fins als 800 euros.

L'Ajuntament de Reus s'ha mostrat contundent contra els propietaris incívics de gossos que no tenen cura de la via pública. Tot i que la gran majoria de la població és responsable, encara hi ha ciutadans que no compleixen amb el seu deure.

Es recull una mitjana de 150 defecacions al dia

Reus té aproximadament 12.000 gossos censats i és responsabilitat dels seus propietaris que portin xip, que estiguin censats i que recullin les dejeccions i miccions que fan quan surten al carrer, tenint en compte que poden suposar fins a 4.000 litres i 2.500 quilos al dia respectivament. Des del consistori denuncien que els serveis de neteja recullen una mitjana de 150 defecacions cada dia.

Tanmateix, el nombre de sancions també van augmentar l'any passat respecte al 2020. És per això que també s'ha anunciat una nova campanya per part de la Guàrdia Urbana de conscienciació i imposició de multes per aquests incompliments. Recordem que no recollir excrements de gossos pot suposar sancions de fins a 800 euros.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades