Back to top

Reus ja compta amb un millor sistema de vigilància i telecontrol

La Guàrdia Urbana de Reus ha renovat i ha actualitzat el sistema de vigilància i telecontrol, gràcies a la renovació tecnològica de la sala de control de la comissaria. Un centre neuràlgic en què, durant les 24 hores del dia, es vigilen un total de 60 càmeres instal·lades arreu de la ciutat i s'atenen les més de 170 trucades que el cos rep diàriament.
Reus ja compta amb un millor sistema de vigilància i telecontrol

Ja fa anys que l'Ajuntament de Reus treballa per convertir el municipi en una ciutat intel·ligent a través del projecte 'Smart City'. Un procés de transformació tecnològica on també s'hi ha sumat ara la Guàrdia Urbana amb l'ampliació i renovació del sistema de telemonitorització de la sala de control de la comissaria. Una aposta clara per la tecnologia i la seguretat, tal com assegura l'alcalde de Reus, Carles Pellicer.

Una nova sala de control des d'on es gestionen totes les comunicacions de la Guàrdia Urbana, com és l'atenció telefònica dels avisos i emergències de la ciutadania, així com el control de les mobilitzacions de les unitats policials operatives. Una major vigilància que els agents poden portar a terme gràcies
a la instal·lació d'una seixantena de càmeres de seguretat
a la via pública, així com en equipaments municipals.

Aquest centre neuràlgic de les comunicacions del cos policial és el punt des d'on es gestionen les més de 170 trucades telefòniques que la Guàrdia Urbana rep diàriament. Així doncs, i gràcies a aquesta nova aposta tecnològica, la ciutat comptarà amb una major vigilància, i per tant, amb una major seguretat.

Paraules clau: