Back to top

Reus, la ciutat amb més trucades al 112 pel fort vent

L'episodi de fort vent viscut durant el dia d'avui ha convertit a Reus en la ciutat on s'han registrat més trucades al telèfon d'emergències 112, fins una cinquantena. Al conjunt de la comarca s'han realitzat prop d'un centenar de trucades relacionades amb el vent
Passeig Sunyer, aquesta tarda

Reus és una de les ciutats més afectades per l'episodi de fort vent d'aquest dilluns. De fet, ha estat el municipi on s'han registrat més trucades al telèfon d'emergències 112, amb un total de 51 trucades. La majoria s'han derivat als Bombers de la Generalitat i els Mossos d'Esquadra. Al conjunt de la comarca s'han realitzat prop d'un centenar de trucades.

La majoria d'avisos que es concentren al Camp de Tarragona han estat per revisar, assegurar o retirar mobiliari urbà que corria perill. En alguns casos, també ha servit per alertar sobre la retirada d'un arbre o el sanejament de façanes per evitar mals majors.

El succés més destacat en què s'ha vist involucrat el vent és l'incendi que s'ha originat prop de l'AP-7 de Cambrils, que ha obligat a tallar l'autopista en els dos sentits i fer desviaments per vies secundàries. El fort vent no facilita les tasques d'extinció.

Davant de l'episodi de vent, Protecció Civil reitera l'avís a tenir prudència a l'aire lliure i fixar o retirar objectes que es trobin a l'exterior, especialment terrasses i balcons.

Paraules clau:

Notícies relacionades