Back to top

Reus licita les primeres dues fases de la Boca de la Mina

L'Ajuntament de Reus licita dues de les tres fases d'obres del projecte de recuperació de la Boca de la Mina per 2,4 milions d'euros. El contracte fa referència al condicionament del passeig amb la implantació de tecnologies de la informació i la comunicació i la construcció del Parc de les Olors.
Imatge virtual del projecte

Les primeres dues fases del projecte de millora i recuperació del Passeig de la Boca de la Mina ja estan licitades. El contracte té un pressupost de 2,4 milions d'euros amb un termini d'execució d'un any i preveu l'actuació urbanística troncal de condicionament del passeig amb la implantació de tecnologies de la informació i la comunicació. Aquesta fase del projecte inclourà un corredor preferent per a persones amb mobilitat reduïda, el pla d'arbrat i jardineria i es milloraran les condicions de drenatge i il·luminació permetent la recuperació d'elements de valor històric.

El segon lot licitat fa referència a la creació del Parc de les Olors, una zona verda de 10.000 metres quadrats que tindrà un termini d'execució de 5 mesos. L'espai comptarà amb plantacions d'espècies aromàtiques autòctones i serà el primer dels dos parcs del projecte. El segon, el Jardí Agrari, forma part de la tercera fase que serà objecte d'un nou concurs públic.

El 50% del contracte és cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional de la Unió Europea en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya.

Paraules clau: