Back to top

Reus limitarà els preus dels lloguers

L'Agència de l'habitatge de Catalunya aprovarà les àrees on es podrà aplicar la contenció de rendes de lloguer. Una notícia que des del Sindicat de l'Habitatge de Reus no veuen suficient.

Fa temps que el Sindicat de l'Habitatge de Reus alerta de la delicada situació que travessa el sector immobiliari, especialment, el lloguer, a la ciutat. Segons diuen des del sindicat, l'emancipació dels joves o la recerca d'habitatge d'aquelles persones que, per raons diverses, han de reconduir la seva vida, es complica quan es topa amb els elevats preus dels immobles per a llogar i la impossibilitat d'accedir a la compra encara que es tingui un contracte fix i estable.

Amb la voluntat de lluitar contra aquest escenari la Generalitat va aprovar ara fa un any una llei que ha de delimitar els preus dels habitatges de la qual Reus se'n beneficiarà juntament amb 60 altres municipis catalans. Aquests seran considerats mercat d'àrea tensa per a l'aplicació de la contenció de rendes de lloguer, és a dir, es limitarà els preus dels lloguers.

Una mesura insuficient

Una notícia que des del Sindicat consideren que no servirà de res, i que no és més que "una política populista que arriba tard".

Paraules clau:

Notícies relacionades