Un Reus lluitador s'emporta un punt valuós de Caldes

El Caldes ha marcat un ritme alt durant la primera part i ha fet anar a contracorrent l'equip entrenat per Jordi Garcia, però això no ha estat suficient per vèncer els roigs-i-negres. El 4-4 final manté el Reus Deportiu Miró en la segona posició de l'OK Lliga.

El duel europeu entre Caldes i Reus no ha decebut. Els ganxets gairebé no s'havia posat els patins quan ha encaixat el primer gol, obra de Xavier Rovira. Cinquanta segons ha necessitat el Caldes per avançar-se en el marcador, en el que ha estat un avís cap als homes de Jordi Garcia de com aniria el partit.

Remuntada efímera

Al minut set, gol de Marc Julià. L'olotí està aconseguint que els aficionats tinguin una sensació de déjà-vu a cada falta directa que executa. Una blava provocada per Marín ha acabat amb l'especialista celebrant el primer gol reusenc de la nit. Setena directa consecutiva que anota.

A Julià "només" li faltava marcar de jugada, i d'això se n'ha encarregat pocs minuts després, quan en un xut creuat ha enviat la pilota al fons de la xarxa (1-2).

El resultat a favor ha durat poc. El Caldes ha empatat el partit al cap de vuit segons, just després de sacar, amb un potent xut de Lluís Ricart. Els locals, que han marcat el ritme del partit des de l'inici, han posat el 3-2 a l'electrònic de la Torre Roja en una jugada col·lectiva finalitzada per Álvaro Giménez.

reus

Julià també pot fallar

Que l'olotí no anoti una falta directa és notícia. La desena falta del Caldes ha acabat amb la ratxa de Marc Julià, que ha fallat la directa que hauria empatat, de nou, el partit.

La qualitat del local Sergi Miras ha quedat palesa en una acció individual amb la qual ha situat el 4-2. El Caldes podria haver fet el cinquè, però Ballart ha aturat la falta directa de Marcos Blanque a falta d'escassos segons per la mitja part.

reus

Zona per frenar el ritme

Jordi Garcia ha plantejat una defensa zonal que ha permès frenar el ritme dels de casa en tornar dels vestidors. El canvi ha acabat amb el domini del Caldes.

Les faltes constants han continuat a la segona part. La quinzena dels locals ha permès a Raúl Marín l'opció d'escurçar diferències, però Gerard Camps ho ha impedit.

reus

FOTOGRAFIES: Reus Deportiu

El Reus lluita fins al final

Aquest Reus Deportiu Miró no sap què vol dir rendir-se. Àlex Rodríguez ha estat l'autor de dos gols en quatre minuts, que han permès al Reus empatar el partit quan faltaven poc més de 3:30 per al final. La igualtat a la pista s'ha vist reflectida amb el 4-4 final.

Punt valuós pel Reus Deportiu Miró que li permet seguir sense conèixer la derrota a l'OK Lliga. La segona posició segueix sent reusenca.