Back to top

El Reus menys golejat de l'era Jordi Garcia

Des que l'entrenador reusenc va arribar a la banqueta del Reus la temporada 2017-2018, mai havia encaixat tan pocs gols en la primera volta com enguany.

El Reus està quallant una bona temporada. Així ho demostra la quarta plaça de l'OK Lliga a només dos punts del segon, ser cap de sèrie a la Copa de Calafell i la classificació per la fase de grups definitiva de la Lliga Europea. En un curs en què destaquen els registres ofensius de Sergi Aragonès i Marc Julià amb 17 i 14 gols respectivament a la competició domèstica, el conjunt de Jordi Garcia s'està consolidant com un dels equips més sòlids en defensa

Els números al final de la primera volta de l'OK Lliga

Si mirem els números generals, només el Barça i el Liceo han encaixat menys dianes que els roigs-i-negres. Però si mirem les mitjanes de gols rebuts en les sis temporades de Jordi Garcia com a primer entrenador del Reus, els millors números són d'enguany: els reusencs encaixen menys de 2,5 gols per partit, unes dades que no s'havien aconseguit en cap dels cursos anteriors.

reus deportiu virginias

A més a més, pel que fa a punts el Reus està en el segon millor registre dels últims sis anys amb 2,15 punts de mitjana per duel, 0,05 per sota del curs 17-18, el primer de Jordi Garcia a la banqueta del Palau d'Esports. Tot plegat permet que els reusencs hagin obtingut els reptes proposats a inicis de temporada. 

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

Paraules clau:

Notícies relacionades