El Reus mereix més en el clàssic

Els roigs-i-negres han dominat el partit durant els primers compassos del duel, tot i anar per darrere en el marcador al descans (1-2). A la represa, però, els visitants han sentenciat (1-6).

El Reus ha fet seu el control del clàssic des dels primers instants del duel. A Marc Julià li han anul·lat un gol per un suposat impacte de la bola amb el patí, una acció que no es veu en cap moment. Els de Jordi Garcia han continuat collant els culers, i David Gelmà ha avisat novament amb un míssil al ferro. Sergi Fernández, com a la Copa, ha abaixat la persiana i ha evitat els gols locals.

Amb el domini reusenc, l'efectivitat ha estat blaugrana. João Rodrigues amb una fuetada llunyana ha fet el primer quan faltaven nou minuts pel descans (0-1); i poc després, el jove Joan Pascual ha fet el segon (0-2). Semblava que amb aquest resultat s'arribaria a l'equador del duel, però Sergi Aragonès ha superat Fernández amb un cacau des de la distància (1-2).

El Barça s'escapa

A la segona part hi ha hagut recital de faltes directes. Checco Compagno i Ferran Giménez han vist la blava, i Zapater ha aturat les dues directes. Però en ambdues superioritats, Rodrigues primer (1-3) i Hélder Nunes després (1-4), han sentenciat el partit. Entremig, els àrbitres no han assenyalat un possible penal sobre Aragonès.

El Reus també ha tingut dues directes, Marc Julià ha fallat una blava a Nunes i Diego Rojas no ha aprofitat la desena culer. Els roigs-i-negres han perdonat, i el Barça ha sentenciat. Bargalló ha fet el cinquè (1-5) i el debutant Joan Ruano el sisè (1-6).

Càstig excessiu pel conjunt reusenc, que amb una rotació de sis jugadors de pista per la baixa de Joan Salvat, han merescut més en aquest enfrontament contra el Barça. Setmana neta que anirà bé per recuperar efectius i descansar. Diumenge vinent, Voltregà-Reus (16 h).