Back to top

Reus Mobilitat i Serveis torna a licitar la compra de bicicletes

Reus Mobilitat i Serveis licita la compra de les primeres 250 bicicletes i de les peces de recanvi per posar en funcionament al municipi de Reus, el sistema de bicicleta pública compartida.

Aquesta setmana, s’ha tornat a publicar el lot per a la compra de bicicletes que havia quedat desert. S’ha licitat la compra de les primeres 250 bicicletes i dels components i peces de recanvi necessaris per poder posar en ús el sistema de bicicleta compartida.

Addicionalment, aquesta setmana s’han assignat dos lots més. D’una banda, el subministrament del sistema informàtic de gestió del servei que s'ha concedit a l'empresa Alestis Consulting SL per un import de 420.800 euros (sense IVA). D’altra banda, les obres per adequar el taller de manteniment del sistema públic de bicicletes compartides que s’ha adjudicat a l'empresa Fulgencio Villar SL per un import de més de 180.000 euros (sense IVA).

De tota manera, a la tardor es tornarà a publicar el lot de l'obra civil per a la instal·lació d'estacions i ancoratges amb una nova estimació de l’import.

Paraules clau:

Notícies relacionades