Back to top

El Reus es mou en el mercat

El club roig-i-negre continua movent-se per tancar la plantilla de cara al curs vinent. Segons ha pogut saber Canal Reus, l'entitat ganxeta està interessada en el jugador del Vercelli italià Maxi Oruste.

Tot i que encara no és oficial, ja fa setmanes que els vam explicar que el futur de Checco Compagno passa per Itàlia. A més a més, el club ganxet ja ha anunciat que no renova Martí Zapater (que té una oferta del Lleida) i està pendent de Raül Marín. Per aquest motiu, el Reus busca jugadors i l'entitat podria haver tancat una incorporació provinent del país transalpí. 

Segons ha pogut saber Canal Reus, es tracta del jugador del Vercelli Maxi Oruste. El club ganxet està interessat en el jugador de 29 anys -amb passat al Liceo i al Lleida, entre d'altres-, i diverses fonts han confirmat a aquest mitjà que el nom d'Oruste sona, i amb força, per aterrar al Palau d'Esports. Enguany ha anotat tretze dianes i ha repartit quatre assistències a la Sèrie A1 italiana, i no és la primera vegada que interessa al Reus: el curs 19/20 hi va haver contactes entre entitat i jugador, però Oruste es va decantar pel Liceo. 

D'aquesta manera, i sempre que les negociacions arribin a bon port, Maxi Oruste es convertiria en el segon fitxatge roig-i-negre de cara al curs vinent, després que fa unes setmanes des de Canal Reus els anunciéssim l'arribada del davanter del Calafell Martí Casas.

Un reusenc que no tornarà a casa

L'altre nom que sonava, i que també provenia d'Itàlia, és el del ganxet i exroig-i-negre Xavi Rubio (Valdagno). La situació, però, és diferent de la d'Oruste: l'acord entre el Reus i Rubio era total, però el club s'ha fet enrere i el reusenc no podrà tornar a casa seva el curs vinent.

Imatge d'una celebració de Maxi Oruste amb la samarreta del Liceo

Paraules clau:

Notícies relacionades