Back to top

Reus en Moviment es presentarà a les eleccions amb David Vidal al capdavant

La quarantena de persones que s'han adherit a la plataforma des de la seva presentació pública el passat mes d'octubre, han decidit confegir una llista progressista i municipalista encapçalada per l'exmembre de la CUP. Una candidatura que, a priori, anirà en solitari, després que les negociacions amb altres formacions d'esquerres no hagin fructificat fins avui dia.

El passat mes d'octubre es presentava en societat Reus en Moviment, una plataforma ciutadana encapçalada per l'exregidor de la CUP, David Vidal, que naixia amb la intenció de provocar un debat polític entorn l'actualitat i el futur de la ciutat. Un debat que, segons apunta el mateix Vidal, ha fructificat i ha reunit ja una quarantena d'adhesions, fet que els ha abocat a prendre la decisió de presentar una candidatura a les eleccions del pròxim 28 mes de maig.

Durant aquests mesos la plataforma ha treballat les seves propostes en vuit comissions de diferents àmbits entre els quals es troben, per exemple, l'educació i l'esport, la justícia social i la seguretat, o les xarxes de suport i promoció personals. Tot plegat, amb el municipalisme i la política de proximitat com a elements distintius.

Durant les pròximes setmanes, aniran presentant propostes concretes i la resta de membres que formaran part de la candidatura, encapçalada pel mateix Vidal. Reus en Moviment ha mantingut converses amb altres formacions d'esquerres per unir esforços de cara als comicis del pròxim mes de maig, tot i que de moment no han fructificat i tot apunta que aniran en solitari.

De moment, però, la candidatura compta amb el suport de la formació Moviment d'Esquerres de Catalunya.

Paraules clau:

Notícies relacionades