Back to top

Reus no obrirà les piscines ni els equipaments esportius municipals durant l'estiu

El consistori afirma que les instal•lacions no poden garantir les mesures de seguretat idònies per prevenir contagis de la COVID-19.
piscina

Després de setmanes d'incertesa sobre l'obertura d'instal·lacions i equipaments esportius municipals, l'Ajuntament de Reus i Reus Esport i Lleure han pres una decisió dràstica: no obrir en tot l'estiu.

Parc dels Capellans

En el cas de les piscines, el consistori ho justifica afirmant que la configuració i les característiques de l'emplaçament situat al parc dels Capellans fan inviable complir amb les mesures imposades per les autoritats sanitàries, ja que aquest no disposa de carrils ni delimitacions.

Acord amb el Reus Deportiu i el CN Reus Ploms

Per tal que els reusencs i les reusenques puguin remullar-se, el consistori ha arribat a un acord amb el Reus Deportiu i el Club Natació Reus Ploms, dues entitats esportives privades que disposen de piscina exterior.

L'acord permetrà donar cobertura a les activitats aquàtiques programades en el marc dels casals d'estiu o l'entrada puntual diària als no-socis en el cas de l'entitat plomista.

Els clubs es queden sense campus ni pretemporada

D'altra banda els equipaments esportius tampoc obriran fins al mes de setembre, ja que la regidoria d'esports dóna per tancada la temporada 2019-2020 i els clubs esportius només podran desenvolupar-hi les activitats extraordinàries previstes per la primavera del 2020.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades