El Reus no recupera la fórmula del triomf

Derrota del Reus Deportiu Miró per 2 a 3 contra el Caldes. Els de Jordi Garcia s'han vist superats per un equip molt efectiu de cara a porteria, amb un 0 a 3 de sortida que ha estat impossible de remuntar pels roigs-i-negres.

Inici marcat pel baix llistó arbitral. Una blava (més que rigorosa) a Àlex Rodríguez al minut 2 li ha donat al Caldes l'oportunitat d'avançar-se en el marcador. Ferran Rosa no ha desaprofitat el regal per situar el 0-1 al Palau d'Esports. Un gol que ha gelat -encara més- l'ambient a la bombonera.

Noranta segons fatídics

Un minut després els col·legiats han ensenyat una blava a Alexandre Acsensi (i com l'anterior, més que rigorosa). En aquest cas, Marc Julià no ha tret benefici de la pilota aturada. En un partit en què el Caldes no ha dominat en excés, els vallesans sí que han estat més efectius de cara a porteria.

Al minut 12, Giménez ha finalitzat un contraatac per allunyar els visitants en el marcador, i pocs segons després, Sito ha empalat la bola i ha materialitzat el 0-3. Raül Marín ha retallat distàncies en el marcador, rematant una assistència de Rodríguez. Abans, però, havia perdonat una falta directa.

Vint-i-cinc minuts per remuntar

El Reus sabia que hauria de suar de valent per capgirar l'electrònic. Un penal provocat per Marc Julià ha acabat amb el 2-3, obra d'Àlex Rodríguez. El Reus ha collat el Caldes amb contínues ocasions, que han topat o amb el pal o amb Gerard Camps.

La falta de forma física, els nerviosismes del marcador en contra i l'arbitratge ha tret del partit en alguns moments als de Jordi Garcia. Una blava a Àlex Rodríguez quan faltaven poc més de dos minuts i mig per acabar el partit ha generat un enrenou que ha provocat que Raül Marín també veiés la targeta blava. Ni el darrer intent de jugar sense porter ha servit al Reus per aconseguir l'empat.

caldes

A aixecar el cap

Sense temps per lamentacions, el Reus Deportiu Miró es juga ser cap de sèrie de la Copa del Rei el pròxim dimarts contra el CE Vendrell. Els de Jordi Garcia necessiten una victòria en el derbi territorial, corresponent a la jornada 15 de l'OK Lliga i que es va ajornar en el seu dia pels casos de coronavirus.