Back to top

El Reus no renova Martí Zapater

El de Vilanova i la Geltrú posarà punt final a la seva etapa com a jugador roig-i-negre el pròxim mes de juny, i haurà vestit els colors del Reus durant dues temporades

Martí Zapater no serà jugador del Reus el curs vinent. Aquesta és la decisió que ha pres el club respecte al futur del jugador nascut a Vilanova i la Geltrú. El roig-i-negre, que acabava contracte aquest juny, acabarà la seva aventura a la capital del Baix Camp d'aquí a uns mesos, després d'haver disputat dos cursos com a porter reusenc.

En un comunicat, el club "vol agrair l'esforç i la dedicació" a Zapater, a qui "desitja els millors èxits" en el futur. Amb el 10 del Reus a la porteria, els de Jordi Garcia han disputat les finals de l'OK Lliga, de la Copa i de la Supercopa.

Nil Viña

La decisió del Reus de no renovar Martí Zapater sembla que té un indicatiu clar: la figura de Nil Viña. El jove porter reusenc, nascut el 2005, és un habitual en les seleccions estatals en categories inferiors, i està destinat a ser el porter del Reus del futur. Amb la marxa de Zapater, la segona plaça de porter del primer equip podria ser per Viña.

Pendents de Garcia i Gelmà 

Amb la decisió sobre Zapater presa, ara el Reus té dos futurs a decidir aviat: el de l'entrenador Jordi Garcia i el de David Gelmà. L'altre jugador que acaba contracte és Checco Compagno, però com ja els hem anat dient en les darreres setmanes, tot apunta que el 77 reusenc tornarà a Itàlia el curs vinent.

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

Paraules clau:

Notícies relacionades