Back to top

Reus no reobre l'oci nocturn

Els locals d'oci nocturn de la ciutat han optat per mantenir-se tancats o per continuar en la seva activitat de bar i restauració fins a la 1h de la matinada.

El Procicat donava llum verda a la reobertura de l'oci nocturn en exterior, i fins a les 3h de la matinada, a mitjans de la setmana passada. Una notícia que era rebuda pel sector com una petita llum al final del túnel que, per ara, era insuficient. A la capital del Baix Camp, els locals d'oci nocturn han optat per continuar tancats aquest cap de setmana, com és el cas de Sabana Reus. O per seguir exercint la seva activitat com a bar i, per tant, amb la limitació horària fins a la 1h de la matinada, com ho ha fet la discoteca La Fàbrica.

El sector exigeix més flexibilitat

Des del sector, es demana una reobertura més àmplia per tal de poder tornar a oferir un oci nocturn de qualitat, que inclogui la pista de ball i que esdevingui una solució per als botellots i actes vandàlics dels últims dies a Catalunya. Un retorn a la normalitat del sector que esperen que arribi aviat, si la situació epidemiològica continua en la mateixa línia. Això sí, sense perdre de vista la cautela, el gel hidroalcohòlic i la constant neteja i desinfecció dels espais.

Paraules clau:

Notícies relacionades