El Reus no té pietat del CH Lloret

Triomf contundent del Reus Deportiu Miró contra el CH Lloret en el penúltim partit de la temporada al Palau d'Esports (11-3). Aquesta victòria roig-i-negra sumada a la derrota del Caldes contra el Liceo, manté els reusencs en tercera posició amb 58 punts.

Si algú ha arribat deu minuts tard al Reus-Lloret s'haurà perdut els quatre primers gols ganxets. Els de Jordi Garcia no han tingut miraments amb el rival, i en un tancar i obrir d'ulls, han encarrilat el partit i, de retruc, mantenen la tercera posició de l'OK Lliga una setmana més.

El protagonista de la nit ha estat Àlex Rodríguez. Ha anotat fins a sis dianes, en una nova actuació màgica d'un dels millors estics de la lliga. Els dos primers gols del duel els ha fet el 27 roig-i-negre: amb un dels seus cacaus des de la distància i enviant-la suaument des del vèrtex de l'àrea. Nájera ha fet el tercer amb una jugada similar a la de Rodríguez, mentre que Bancells en un contraatac ha fet el quart. I no s'havien disputat ni sis minuts de partit.

Marc Julià ha estat l'encarregat de fer la maneta després d'una aventura en solitari des de la banda esquerra. Fins al 5-0 el Lloret no ha reaccionat, amb un gol de Marc González i un altre de Max Thiel des de la falta directa. Àlex Rodríguez amb un doblet ha tornat a ampliar les distàncies en el marcador, situant el 7-2 al descans.

Tranquil·litat a la represa

El ritme de partit ha baixat dràsticament a l'inici de la segona part. Dotze minuts s'han necessitat per veure el primer gol del darrer temps. Adrià Farré ha fet el tercer i últim gol del conjunt visitant. Per si de cas, Àlex Rodríguez ha fet el vuitè un minut i mig després.

Als últims cinc minuts els reusencs han fet un darrer parcial. Nájera ha fet el novè, Rodríguez el desè i, de nou, Nájera ha fet l'onzè i definitiu gol. Bons minuts també per Gerard Montes, amb intervencions de qualitat, com un penal aturat a Joel Nogueiro.

Amb aquest resultat, sumat a la derrota del CH Caldes contra el Deportivo Liceo, els de Jordi Garcia continuen una setmana més a la tercera posició de l'OK Lliga, ara amb quatre punts d'avantatge sobre els vallesans.