Back to top

El Reus només ha començat guanyant en quatre partits de l'OK Lliga

Tot i començar malament els duels, els roigs-i-negres tenen la capacitat de capgirar els marcadors adversos per acabar sumant punts.

La irregularitat que arrossega el Reus Deportiu Virginias en aquest inici de l'OK Lliga es reflecteix en una dada: dels dotze partits de l'OK Lliga, els de Jordi Garcia només han començat guanyant en quatre enfrontaments. Igualada, Barça, Alcoi i Alcobendas són els únics equips que han rebut un gol roig-i-negre abans de celebrar-ne un de propi. I no per posar-se per davant en el marcador, els tres punts se'ls emporta el Reus. Dels quatre rivals esmentats, els ganxets van aconseguir guanyar contra l'Igualada i l'Alcobendas, van empatar contra l'Alcoi i només el Barça els va poder superar.

reus deportiu virginias

Seguint la mateixa tònica que amb els partits guanyats, dels duels que el Reus ha començat perdent, els de Jordi Garcia han pogut imposar-se contra el Palafrugell, el Manlleu, el Girona i el Calafell. En canvi, van caure contra el Deportivo Liceo, el Lleida, el Noia i van empatar contra el Caldes.

reus deportiu virginias

Això implica que els roigs-i-negres s'estan acostumant a remuntar partits, ja que a banda dels duels mencionats, també han capgirat marcadors adversos contra l'Igualada i davant del Deportivo Liceo a Riazor. 

Unes dades que també indiquen que el Reus Deportiu Virginias, malgrat la irregularitat que esperen superar passat Nadal, és un equip que té la mentalitat freda per tornar al partit quan els resultats no acompanyen. I és que aquest Reus demostra que els partits no són com comencen, sinó com acaben.

Paraules clau:

Notícies relacionades