Back to top

Reus Ocult celebra 5 anys amb rècord de voluntaris

La 5a edició de Reus Ocult arriba aquest cap de setmana amb 12 espais del patrimoni reusenc que normalment són poc accessibles. Sota el lema 'Mires o Veus', la nova edició ofereix visitar cinc nous llocs, entre els quals destaquen el Círcol i el Terrat de l’Ajuntament.
Reus Ocult 2019

El Terrat de l’Ajuntament és un dels cinc nous espais que es podran conèixer i visitar d’una manera diferent en aquesta nova edició del Reus Ocult. Coincidint amb el cinquè aniversari, l’activitat, que any rere any vol apropar i reivindicar el patrimoni cultural de la ciutat, oferirà visites guiades en 12 espais ben singulars. El Pati de la Casa March i el Dipòsit d’aigua de l’Institut Pere Mata formen part del Reus Ocult 2019 juntament amb el refugi antiaeri de la Plaça Mercadal, que va tenir molt d’èxit en l’edició passada.

Aquesta nova edició compta amb les diferents activitats paral·leles del Reus Ocult: ‘els petits exploradors’ per a nens d’entre 3 i 15 anys i el ‘T’importa, t’acompanyo’ on els visitants descobriran que amaguen les portes dels diversos espais. Per fer-ho possible, aquesta cinquena edició ha assolit rècord de voluntaris, arribant a la xifra de 150.

Com en les passades edicions, Reus Ocult dóna l’opció de visitar els dotze espais i la ruta de portes a través d’un recorregut en bicicleta de la mà de l’Associació Bicicamp.

Paraules clau: