Back to top

El Reus Ocult permetrà descobrir espais patrimonials en exteriors

Aquest cap de setmana torna el Reus Ocult, les visites d'espais poc coneguts de la ciutat a través de la descoberta del seu patrimòni artístic, arquitectònic i cultural. La situació de pandèmia obliga a reduir les visites a espais exteriors i a rutes guiades.

Espais com la muralla del segle XIX o el Pont dels Calderons es donaran a conèixer en el marc d'una nova edició dels Espais Ocults. El dos i el tres d'octubre Reus tornarà a tenir una cita amb el seu patrimoni més desconegut. Reus Ocult ha planificat un total de sis espais exteriors que molt probablement ens han passat desapercebuts.

El patrimoni: De la mirada a la visió

A més també es faran diverses rutes, una d'elles amb bicicleta, i una altra des dels terrats de la ciutat per tenir una perspectiva ben diferent de la de peu de carrer. L'Ajuntament valora molt positivament la iniciativa per la seva dinamització social i cultural.

Tant el president de l'Associació Espais Ocults, com la regidora d'Urbanisme de l'Ajuntament de Reus, insisteixen en la necessitat d'entendre el patrimoni des d'una perspectiva de conservació i difusió que faciliti a la ciutadania estimar-se i entendre el seu entorn més immediat amb l'objectiu únic de voler protegir-lo
 
Una cinquantena de voluntaris permeten poder gaudir de la iniciativa. Des de l'organització s'agraeix el compromís de les persones que hi participen de forma altruista. 

Paraules clau:

Notícies relacionades