Back to top

El Reus Ocult es podrà viure amb realitat virtual

La nova edició se celebrarà els pròxims 3 i 4 d'octubre i com a gran novetat es faran visites guiades amb ulleres de realitat virtual.

Reus ocult arriba a la seva sisena edició i se celebrarà els dies 3 i 4 d'octubre. Un edició que tot i estar marcada per les mesures de seguretat, té com a objectiu divulgar i reivindicar el patrimoni cultural de la Reus. La proposta ha sigut sempre ubn referent per la ciutat reusenca i una forma d'aprenentatge que any rere any ha aconseguit més adeptes.

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Reus, Daniel Recasens, ha volgut destacar el valor del patrimoni reusenc i ha declarat que "és una acció de cultura que cal agraïr en moments tant complicats com els que estem vivint".

L'oferta d'aquest any serà triple. Per una banda, es comentaran tres espais emblemàtics: la plaça de Mercadal i les seves curiositats urbanístiques; les Peixateries Velles, on hi ha l’obra d’un virtuós escultor poc conegut; i, el Pallol, des d’un punt de vista històric i urbanístic.

La gran novetat d'aquesta edicó seran les visites virtuals guiades a través d'ulleres de realitat estereoscòpica, on els visitants podran descobrir espais tancats dess de l'exterior. Això si, per tal de gaudir d'aquestes activitats serà imprescindible demanar cita prèvia.

Paraules clau:

Notícies relacionades