Back to top

Reus ofereix 10 espais d'aprenentatge digital

En aquests equipaments municipals s'oferirà una formació personalitzada per tal d'ensenyar a la ciutadania a realitzar els tràmits digitals del consistori.

Els ciutadans de Reus podran aprendre a fer ús dels tràmits digitals de l'Ajuntament gràcies als 10 nous espais d'aprenentatge digital que s'han distribuït en els diferents centres cívics de la ciutat, les oficines d'atenció ciutadana i el SAIC.

espai aprenentatge digital centre cívic

Aquests equipaments municipals facilitaran la relació telemàtica de la ciutadania amb l'administració electrònica a partir d'una formació personalitzada, que segons explica la regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, Montserrat Flores, "permet a la ciutadania adquirir destresa amb les eines administratives". D'aquesta manera, l'objectiu és que "l'àmbit digital deixi de ser aliè al màxim nombre de persones possible", ha afegit Flores.

ordinador espai aprenentatge digital

Per tal d'accedir a aquest servei, la ciutadania haurà de demanar cita prèvia a qualsevol dels equipaments disponibles tot indicant el tràmit que vol fer. Un cop reservada l'hora, l'interessat o interessada haurà d'anar a l'espai escollit i una persona encarregada l'ajudarà a realitzar el tràmit sol·licitat de manera autònoma.

Paraules clau:

Notícies relacionades