Back to top

Reus organitza un nou cicle de xerrades per conèixer de prop músics catalans

El cicle es farà a la Biblioteca Central Xavier Amorós, els dies 13, 20 i 27 de juliol, a partir de les 18:00h

El departament de Joventut de la regidoria de Salut i Ciutadania, en col·laboració amb la Casa de la Música, ha organitzat el cicle Sessions LP, un espai on el públic podrà conèixer de prop reconeguts músics i professionals del sector musical català. El cicle es farà a la Biblioteca Central Xavier Amorós, els dies 13, 20 i 27 de juliol, a partir de les 18:00h, i forma part de l'oferta d'estiu del Planet Reus. 

L'aforament és limitat i es poden reservar invitacions aquí o directament a la biblioteca si queden entrades disponibles. L'activitat es realitzarà a l'exterior de l'espai cultural. 

La programació

Els músics participants aquest any són:

  • 13 de juliol · Joan Reig, bateria d'Els Pets. La sessió s'ha titulat «Chichonera’s cat». Joan Reig i Solé és el bateria d'Els Pets, de Mesclat, veu de Refugi i impulsor i bateria del grup Tarraco Surfers. A més, també actua en solitari. Amb Els Pets, a banda de tocar-hi la bateria, també és autor d'algunes cançons com "S'ha acabat" o "El poble sota el barret de fum". 
  • 20 de juliol · Gemma Polo, cantant de Roba Estesa, amb la xerrada titulada «Dolors». Gemma Polo és cantant del grup Roba Estesa i membre del Sindicat de Músics i Artistes de Catalunya. El grup Roba Estesa canten en català i fusionen les músiques urbanes i festives amb la instrumentació i melodies folck. El grup va néixer el 2013 i aposten per la fusió de folk, rumba catalana, cúmbia i cançons populars i d'autor. 
  • 27 de juliol · Xavi Ciurans, cantant del grup Gertrudis, amb «Això no és rumba nen». Xavi Ciurans és el cantant del grup Gertrudis, un grup de música de la Garriga, consolidat a partir de l'any 2004. L'estil que els ha definit és la rumba catalana, que han fusionat amb altres ritmes com el reggae, el llatí o la cúmbia.

Paraules clau:

Notícies relacionades