Back to top

El Reus-Palafrugell, en directe per Canal Reus

Els roigs-i-negres buscaran el segon triomf de l'any que els permeti continuar, una setmana més, com a líders de la lliga.

El Palau d'Esports viurà el debut del Reus Deportiu Virginias a l'OK Lliga aquesta temporada. El rival serà el Club Hoquei Palafrugell, equip que s'ha reforçat amb jugadors de la talla de Romà Bancells o Xevi Puigbí. El partit no serà fàcil, ja que els del Baix Empordà van sumar el primer punt de l'any contra el Noia, un dels favorits a estar a la zona capdavantera de l'OK Lliga. Una segona victòria corroboraria el bon inici de temporada dels ganxets.

El rival

L'equip, dirigit per Xevi Garcia, arribarà a Reus després de plantar cara al Noia, amb qui va empatar amb dos gols de Sergi Canet. Els grans noms de la plantilla són els esmentats, l'ex del Reus Romà Bancells i el porter Xevi Puigbí. Els del Baix Empordà van ser una de les revelacions de la competició la temporada passada i, enguany, volen consolidar-se definitivament a la categoria

El partit entre Reus i Palafrugell es podrà viure aquest diumenge a partir de les 16 h, en directe, per Canal Reus. Sergi Mayor i Albert Barba seran els àrbitres del duel. 

Paraules clau:

Notícies relacionades