Back to top

Reus pedala cap a la mobilitat sostenible

El sistema públic de bicicleta compartida s'emmarca dins del Pla de Recuperació Transformació i Resiliència de fons europeus, Next Generation

El camí per aconseguir la mobilitat sostenible a la ciutat de Reus passa per un canvi del model actual, que també ha d'incloure la incorporació d'altres tipus de vehicles. Més enllà de l'aposta que es fa a la capital del Baix Camp pel vehicle elèctric, també hi ha un projecte de bicicleta compartida en marxa.

El sistema públic de bicicleta compartida s'emmarca dins del Pla de Recuperació Transformació i Resiliència de fons europeus, Next Generation. El projecte ha de començar a funcionar amb 250 bicicletes mecàniques, un miler de punts d’ancoratge i una vintena d'estacions. La previsió és que abans del 2024 es pugui començar a utilitzar el servei, a través d'una aplicació per a dispositius mòbils.

L’empresa que subministrarà el servei és Wolf-Factory Bike SL, per un import de gairebé 161.000 euros (sense IVA) i ha estat escollida entre les tres empreses que s’han presentat a la licitació.

Paraules clau:

Notícies relacionades