El Reus perdona i ho acaba pagant

El desencert en la pilota aturada ha deixat el Reus amb poques opcions davant d'un Barça que ha sentenciat en els darrers minuts (6-2).

El clàssic al Palau Blaugrana ha començat igualat, amb ocasions per ambdós conjunts. Tot i les oportunitats, l'inici ha servit als dos equips per situar-se a la pista i temptejar el terreny. Un terreny que ha començat a ser pantanós pel Reus quan Helder Nunes ha provocat una blava a Gelmà que ha finalitzat amb gol de Pau Bargalló des de la falta directa (1-0).

El gol ha desconcertat els roigs-i-negres, que han vist com en la primera gran oportunitat de perill del Barça, els d'Edu Castro s'han avançat. Sense reaccionar, Nil Roca ha sorprès la defensa ganxeta amb un fort xut creuat, amb el qual Martí Zapater no hi ha pogut fer res (2-0). Tres minuts després, Ignacio Alabart ha fet el tercer després de desfer-se de David Gelmà en una gran jugada individual (3-0).

El Reus reacciona

Sergi Aragonès ha estat el principal perill reusenc, amb diverses internades cap a la porteria de Sergi Fernández que no han acabat amb gol. Precisament, un contraatac dirigit pel de Sant Sadurní ha acabat amb gol en pròpia porteria de Joao Rodrigues (3-1). El Reus s'ho ha cregut, i abans del descans Marín ha provocat una blava que no ha pogut anotar.

El Reus ha començat la segona part amb superioritat i l'ha aprofitat. En el darrer segon del powerplay, Raül Marín s'ha inventat una canonada que ha acabat a la porteria de Fernández (3-2). El Barça ha tingut un penal per fer el quart, però Martí Zapater ha aturat la pena màxima d'Helder Nunes. En el refús, Julià ha provocat la blava del portuguès, tanmateix Marín no ha pogut fer l'empat. Amb la desena culer, l'olotí tampoc ha pogut fer el tercer.

El Barça sentencia

Qui perdona ho acaba pagant, i això és que li ha passat al Reus. Tot i l'encert de Martí Zapater, amb grans intervencions, el Reus s'ha deixat anar i el Barça ha sentenciat amb tres gols més, obra de Bargalló (4-2), Alabart (5-2) i Panadero (6-2). D'aquesta manera, el Barça acaba amb la ratxa de cinc victòries consecutives dels roigs-i-negres.

Tot i aquesta derrota, els de Jordi Garcia han demostrat que aquest Reus pot plantar cara i competir contra tothom. Ara, els ganxets se situen quarts de l'OK Lliga amb 29 punts. El pròxim rival roig-i-negre serà el PAS Alcoi, dissabte vinent al Palau d'Esports.