Back to top

Reus posa la catifa vermella a la XIX edició del FEC

Reus es prepara per la dinovena edició del Festival Europeu de Curtmetratges, que es consolida amb un rècord de participació: enguany s'han presentat més de 5.000 obres al certamen
Cartell del FEC 2017

5.500 curtmetratges presentats, 17 nacionalitats diferents, més de 9.000 euros en premis i 25 films que competiran per aconseguir guardons del Festival Europeu de Curtmetratges de Reus. Són els números que marquen la dinovena edició del FEC, que posarà la catifa vermella a la ciutat a partir del 29 de març. Fins al 2 d'abril, la capital del Baix Camp també ho serà de la gran pantalla amb la projecció d'un total de 150 obres cinematogràfiques.

Les projeccions es dividiran entre sessions a competició i sessions paral·leles. Dins d'aquest segon blog s'hi inclouran passis a Panorama, Retrospectiva Euroshort, Retrospectiva FEC, Short Matters! EFA Awards, Sessió infantil, Marató FEC i finalment, Presentació Microfilms.  Enguany, una de les novetats és l'ampliació de les sessions competitives. Tal com explica Christian Inaraja, director del FEC Festival, en aquesta edició es podran veure 25 curtmetratges en 5 sessions competitives, una més que l'any passat. D'altra banda, cal destacar el canvi de format del taller Parafernàlia, que en aquesta ocasió estarà obert a tots els públics o la trobada Nice to meet you, que acostarà l'equip dels curtmetratges a la ciutadania.

La inauguració es durà a terme el 29 de març, jornada en què s'homenatjarà amb el premi honorífic al director del curtmetratge Timecode, Juanjo Jiménez. Les entrades es poden adquirir de forma presencial al Teatre Bartrina o bé a través de la seva pàgina web.

Paraules clau:

Notícies relacionades