Back to top

Reus es posa les piles en matèria de separació de residus als barris

La nova campanya 'Jo sumo per millorar el barri. I tu?' comptarà amb quatre educadors mediambientals i diversos voluntaris veïnals.

Durant un mes, quatre educadors mediambientals recorreran els diversos barris de la ciutat per promoure comportaments més sostenibles i conscienciar la població de la necessitat de col•laborar en la separació de residus. La campanya 'Jo sumo per millorar el barri. I tu?' comptarà també amb l'ajuda de diferents voluntaris veïnals que rebran una formació per, posteriorment, seguir amb aquesta tasca sense la presència dels educadors.

Reus, lluny de l'objectiu 2030

La iniciativa vol extreure resultats sobre el reciclatge a Reus. Des del consistori admeten que aquest tipus de campanyes fomenten un increment de la separació de residus. El regidor de Medi Ambient, Daniel Rubio, explica que Reus ha augmentat un 3% aquesta separació. Malgrat tot, de moment, la capital del Baix Camp encara està lluny dels objectius marcats per la Unió Europea de cara al 2030.

Barris on menys es recicla

Els educadors han començat el seu treball de camp als barris on actualment hi ha més incidències: Horts de Miró, Sardana, Horts de Simó, Carrilet, Pastoreta, Mas Abelló i Muralla.

Campanya de reciclatge

Paraules clau:

Notícies relacionades