Back to top

Reus posa punt i final a Corpus amb la tradicional processó

La festivitat de Corpus ha finalitzat aquest diumenge al vespre amb el ball solemne de l'Àliga i la processó, que ha transcorregut per diversos carrers del centre de la ciutat i ha trepitjat les diferents catifes florals elaborades per a l'ocasió.
Reus posa punt i final a Corpus amb la tradicional processó

Amb el ball solemne curt de l'Àliga s'ha donat el tret de sortida a la processó de Corpus. Davant la Prioral de Sant Pere ha estat el tradicional escenari que marca el punt i final d'aquesta festivitat religiosa. Els Nanos, la Mulassa i els Gegants també han precedit la processó, encapçalada per la creu processional, representants de les confraries, els nens i nenes que han fet enguany la comunió, rectors, vicaris i el prior que a ritme de toc general de festa han format el seguici. Durant el recorregut s'han trepitjat les catifes florals que les diverses congregacions de la ciutat han elaborat durant el dia d'avui i que s'han situat en diferents indrets del recorregut. Corpus i la revetlla de Sant Joan han compartit enguany jornada, aquest fet però no ha afectat en l'assistència dels espectadors i les ganes de la canall de veure els seus elements festius preferits. 

La processó ha transcorregut per diversos carrers del centre de la ciutat començant a la plaça Sant Pere i després del recorregut ha tornat a la plaça Mercadal i davant la Prioral de Sant Pere on els elements del seguici han fet una ballada conjunta davant l'expectació de grans i petits. 

Els nanos en la processó de Corpus de Reus 2019

Paraules clau:

Notícies relacionades