Back to top

Reus potenciarà l'entesa entre emprenedors i inversors

Reus acollirà el cinquè fòrum d'inversió CAT SUD que tindrà lloc a la ciutat el proper febrer per facilitar la trobada entre emprenedors amb projectes i possibles inversors.

Crear un territori competent amb empreses emergents potents és l'objectiu del fòrum d'inversió CAT SUD que recupera la presencialitat en la seva cinquena edició, organitzat un any més, per la Diputació de Tarragona, l'Ajuntament de Tarragona, l'Ajuntament de Reus, l'Agència per a la competitivitat a l'empresa de la Generalitat de Catalunya i la Universitat Rovira i Virgili.

Aquest fòrum pretén ser un espai de confluència entre persones emprenedores que busquen finançament per al seu projecte i possibles inversors. Enguany, però, incorpora dos actes previs al fòrum destinats a la formació dels emprenedors i inversors com són una xerrada sobre noves formes d'emprenedoria i un taller teòrico-pràctic destinat a empreses per a impulsar la creació de projectes digitals al territori. A més a més d'una trobada virtual per descobrir les claus de la inversió en empreses emergents de la mà de dos reusencs a Califòrnia.

El fòrum també vol potenciar i impulsar el sud de Catalunya com un espai de lideratge per atraure talent emprenedor i projectes amb un potencial de creixement i una viabilitat econòmica en el territori.

10 de febrer

La jornada tindrà lloc el pròxim 10 de febrer a les instal·lacions de l'edifici tecnoredessa de Reus i poden optar-hi tots aquells projectes constituïts en els darrers cinc anys i amb seu social a Catalunya. Les edicions anteriors ja acumulen 568 persones inscrites i un total de 27 projectes innovadors presentats a la fase final. Per aquest any es preveu que s'inscriguin aproximadament 25 projectes dels quals entre 5 i 8 passaran a la fase final per gaudir de propostes interessants.

Paraules clau:

Notícies relacionades