Back to top

Reus premia a aquells que apostin per l'autoconsum energètic

Tots aquells ciutadans de Reus que instal•lin plaques fotovoltaiques, obtindran un 50% de descompte a la quota de l'impost de Béns i Immobles durant 2 anys.

Reus continua apostant per l'energia solar fotovoltaica, tant des de l'àmbit municipal com des del domèstic i privat. En aquest sentit, la regidoria de Medi Ambient anima a la població a instal•lar plaques solars a les seves propietats.

Bonificació del 50% a la quota de l'IBI

Qui s'instal•li les plaques fotovoltaiques, podrà gaudir durant dos anys d'una bonificació del 50% de la quota de l'IBI sempre que es generi un mínim del 30% de la potència contractada a l'immoble. A més, el consistori remarca que totes aquelles persones que hagin instal•lat les seves plaques dotze mesos abans de l'entrada en vigor de l'ordenança, es poden acollir igualment a la bonificació.

 

Plaques solars al Mas Carandell

De moment, 8 instal•lacions ja s'han acollit a aquest incentiu fiscal. Una campanya que se suma a les accions del consistori a favor de l'energia renovable a la ciutat. Una d'elles, la comunitat energètica del Barri Gaudí, està a punt d'entrar en fase de licitació. En aquesta línia, la regidoria ha avançat que les plaques solars corresponents no s'instal•laran a la superfície del Polilleuger Municipal Ciutat de Reus com s'havia previst inicialment sinó que s'ubicaran al sostre del Mas Carandell.


optiques visio

Paraules clau:

Notícies relacionades