Back to top

Reus es prepara per a la 5a Trobada d'Elements del Seguici Fets Per Tu

Compte enrere perquè els nens i nenes de Reus presumeixin dels elements del seguici que ells mateixos han elaborat en la 5a edició de la Trobada d'Elements del Seguici Fets Per Tu. Una iniciativa impulsada per Canal Reus TV i l'Ajuntament de Reus que té com a objectiu que els més petits desfilin pels carrers de la ciutat com uns autèntics portadors d'elements.
Reus es prepara per a la 5a Trobada d'Elements del Seguici Fets Per Tu

En Geray, com molts altres nens i nenes de Reus, ja està acabant d'enllestir la seva Mulassa per presentar-se a la 5a edició de la Trobada d'Elements del Seguici Fets Per Tu. I és que malgrat tenir molts elements entre els quals poder escollir, en Geray tenia clar des d'un principi que desfilaria i ballaria al ritme de la Mulassa. Un fet que no és d'estranyar si tenim en compte que la Mulassa ha estat al seu costat des que era un nadó.

Per aquest motiu, els seus pares no han dubtat en ajudar-lo a l'hora de crear aquest element del seguici que poc té a envejar de l'original. Gràcies a una estructura de fusta i una decoració molt acurada, en Geray lluirà, de ben segur, una senyora Mulassa.

Així doncs, aquest diumenge 16 de setembre, la Plaça Mercadal serà l'escenari de la Trobada d'Elements Fets Per Tu. En Geray ja ho té gairebé tot a punt per a la gran desfilada. I tu, ja tens el teu element preparat? Si encara no t'has inscrit, recorda que encara ets a temps de fer-ho a través de la pàgina web www.canalreustv.cat.

Paraules clau: