Back to top

Reus prepara la primera caminada popular des de casa

La caminada tindrà lloc el diumenge 5 d'abril a les 10 del matí. L'única condició és fer un mínim de 1000 passes.
Caminada

Les vambes es cordaran igual però en comptes de caminar pels carrers de la ciutat, es farà des de casa.

El consistori reusenc s'ha vist obligat a modificar, a causa de la situació de confinament actual,  la caminada popular prevista per aquest diumenge 5 d'abril. Aquesta es farà igual però des de casa. Amb el lema #jocaminoacasa, l'activitat començarà a les 10 del matí i es necessita inscripció prèvia. L'única condició és fer un mínim de 1000 passes.

Recompte final de tots els participants

Un cop acabada la caminada, cada participant s'haurà de connectar a la pàgina web de la caminada i apuntar-hi el nombre de passes que s'han fet. Amb això, es farà un comptador final i se sabrà quantes passes s'han aconseguit fer entre tots els participants. La voluntat és que tots ells puguin penjar fotografies a les xarxes socials etiquetant a @ReusEsEsport i @Tretzesports i afegint l'etiqueta #jocaminoacasa.

Inscriu-te aquí

Caminada dedicada al treball dels serveis essencials

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Reus, Josep Cuerba, explica que totes aquestes passes serviran per ' agrair el treball de tots els serveis essencials, serveis sanitaris, policies locals, mossos, protecció civil, dependents dels comerços, pastissers, pagesos, ramaders...'.

Bases de la caminada popular

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades