Back to top

Reus prepara les festes de Misericòrdia 2022

Es mantenen els actes tradicionals, que són els que formen el gruix de la programació

L’Institut Municipal Reus Cultura prepara el programa d’actes de les Festes de la Mare de Déu de Misericòrdia 2022 amb la mirada posada en les persones que hi participen, tant de públic com formant-ne part, de la mateixa manera que ho fa el cartell d’enguany, obra de l’il·lustrador Albert Asensio.

Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística, ha explicat que “es mantenen els actes tradicionals, que són els que formen el gruix de la programació, i encara estem rebent propostes de diferents col·lectius i entitats per anar tancant el programa, però volem que sigui una festa en què l’important és la gent”.

Misericòrdia 2022 tornarà a lluir amb activitats per a tots els públics i de totes les edats i, segons ha detallat el regidor "tornarem a veure els actes tradicionals en els formats habituals i recuperant el carrer".

Consulta els actes previstos per aquestes festes de Misericòrdia 2022 

Albert Asensio

CARTELL MISERICORDIA 2022

El cartell que il·lustrarà la Misericòrdia 2022 ha estat un encàrrec a Albert Asensio. Estudia disseny gràfic a l’EADT. Més tard, realitza un postgrau d’il·lustració a l’Eina Barcelona (2006-2007) i 2 cursos de dibuix i pintura a Central Saint Martins College of Art and Design, Londres el 2009. El 2007 comença a treballar com a il·lustrador per editorials com Anaya, Joventut, Random House Mondadori, Teide, Cruïlla o Planeta i diaris com La Vanguardia.

Fins ara ha rebut un Laus de Bronze pel cartell de Fira Tàrrega 2010 (disseny gràfic de l'estudi Miquel Puig), un premi amb el llibre Kim de Rudyard Kipling, Editorial Joventut del Banco del Libro de Venezuela 3 Premis Junceda; per millor coberta de llibre, millor publicitat i millor il·lustració científica respectivament, i Premi Llibreter 2017 a àlbum il·lustrat amb el banc blau editat per Babulinka books.

Paraules clau:

Notícies relacionades